Твої руки - то хміль,
Дай напитися вкрай!
Дай п'янкої роси,
І не жди,не чекай!
Моє серце - то ціль,
Ти його не карай!
На стежині сльози
Зустрічай,виглядай!
Чи то щастя,чи біль,
Не важливо! Кохай!
І любов пронеси
Аж за сам небокрай!
|
Copyright MyCorp © 2006 | Хостинг від uCoz |