Коли в барвисті вишиванки
Причепуряться ясени, -
Приходь із вечора до ранку
В мої осінні довгі сни.
Приходь берізкою стрункою
В печальну тишу вечорів.
Позбав мене на мить спокою
І пробуди від давніх снів.
Розвій ночей сумне мовчання
Веселим голосом світань.
Зігрій мене своїм коханням
Взаємно, люба, без вагань!
|