Гречаний цвіт -
П'янкий нектар,
Чуттєвий світ
Солодких чар.
Гречаний цвіт -
Хмільне вино,
Забутий слід,
Старе кіно.
Гречаний цвіт -
Сумнівний дар,
Колючий дріт,
Палючий жар,
Холодний лід
Розбитих снів,
Куди ж ти,цвіт,
Серця завів?!
|
Copyright MyCorp © 2006 | Хостинг від uCoz |