ВОСКРЕСАЙ! Воскресіння душі не залежить від віку -
Ти живий, поки серце спроможне любити.
Ще ніхто не знайшов нам від старості ліки,
В інший спосіб ти спробуй себе відродити!
А для цього - вдихни аромати світання,
Свіжий вітер нехай твоє серце бентежить.
І тоді ти відчуєш - прийшло вже кохання
І збагнеш, що й тобі мить щаслива належить.
Розчинися в промінні ласкавого сонця
І на мріях крилатих полинь аж у небо.
Як відкриєш у душу всі навстіж віконця,
Зрозумієш нарешті - воскреснути треба!
Воскресай! І не бійся себе обпалити,
Чи осліпнути в променях свого кохання.
Бо не варто і дня без вогню цього жити
І не вірити в щастя, що прийде з світанням!
|