Похмурий день, осінній дощ На серці сум, в душі туман Чи є на світі та любов Чи може все це є обман. Якщо і є, то де вона? Чому і досі я один Де та одна,яку б кохав І на руках би я носив. А може вже вона була І втратив я її, о ні Яка печаль в душі моїй Неначе сотні в ній ножів. Кохання, мабуть, таки є Не дарма ж стільки лірики навколо Своє ще просто не знайшов А може й втратив вже..така вже доля.
|