Мені і досі…
Мені і досі
сняться твої очі,
Ті проліски
весняні,чарівні…
І ти – між
пеклом і між раєм серед ночі
І я закоханий у тебе – в далині.
Мені і досі
серце ріже промінь
Твоєї посмішки з
дитячих мрій…
Штовхає човник
часу все дальше спомин –
Ніколи я не буду
уже твій.
Мені і досі –
хмари в квітах…
Через роки
озвись…Мовчиш.
Ну,що ж , я і
без тебе можу вже радіти,
Але душа сумує лиш.
|