Усмішка на обличчі, а очі сумні, Душа закована в лід, а серце палає в вогні, Мрії нездійсненні і сильні почуття, Якщо кохає, то кохає до кінця. При зустрічі людям усмішку дарує, Але серце за кимось болить і сумує, Вона надійно свій біль ховає, Але як і завжди на обличчі усмішка сяє.
|