Коли здіймається вогонь в дитячім серці, Коли до рук береш ти мою душу, Я лиш відкрию тихо дверці Й за вушко ніжно тебе вкушу.. Здмухнувши з вушка крапельку роси, На вічній думці я себе піймаю: В житті моїм таких, як ти, Ніколи не було , я знаю.. Коли мої уста торкнуть твоя, Одразу, як та зіронька, згасаю. Слова всі зайві: тільки ТИ і Я.... Як неймовірно просто я тебе кохаю...!
|