Чи будеш моїм другом на годину Чи ворогом на місяці й роки? Ні, краще поруч будь віднині, Хоч нас ділитимуть стежини і шляхи. Ми такі різні: ти завжди зі мною, Ти завжди щирий, хоч мовчиш дарма. Я говірка: ділюся із тобою Всім, що приносить кожна новина. Чому я плачу? Просто раптом гірко, Я усвідомила, що вже без вороття, Можливо, потім ти ще вхопиш зірку, А зараз мовчки йдеш з мого життя...
|