Я не люблю, хоч і можливо так здається. Я не страждаю, захоплення оце ураз минеться. Я не чекаю, і серце із твоїм у такт не б`ється. А ти прости, спустись униз з кохання висоти. А ти забудь, того, що не було,ніколи не вернуть. А ти не жди, мене, бо не вернусь як ти Пробач, прощай і відпусти... Моя перша спроба пера, дуже хочеться почути коментарі досвідчених людей, буду чекати!
|