А вже тая слава по всім селі стала (Із народної пісні) А вже тая слава, що ти не вернешся Чужим людям в вуха, а мені у серце. Не вертайся. Світ широкий... Й я до шлюбу стану. Не забуду через роки, Що була кохана. А та давня слава та на рани сіллю - Розцвітають квіти на твоє весілля.
|