Я читаю казочку одну. Про кохання чарівне. Зради там нема, Тільки ніжність, та ласка у нім живе. Ніжність, та ласка через вінця лються у душі двох, і коханням сповнюють їх обох.
Досить оригінально, та все ж праця є невідємною складовою написання віршів, так мені кажуть ті, хто довгі роки живе поезією. Бажаю успіхів та натхнення. Знаю як потрібна підтримка у цій справі. Хто ж як не земляки. Вітаю на сайті "Анумників".
Знаю, на скільки такі почуття, переповнюють твою молоду душу. Вони тебе переповняють і від хвилювання вони лягли на папір трошечки не рівно. Може в мене нема на то права, але я попробувала їх привести в порядок. Я використала всі твої слова. Ось почитай, що вийшло: Я читаю казочку одну, Про кохання йдеться чарівне. Зради там немає і тому, Тішить воно ласкою мене. Ніжність ллється там і ласка Ділять її порівно на двох, Ось, яка прекрасна казка, Як кохання сповнює обох. Вибач, молодий друже, але якщо ти хочеш бути одним із нас то вчися. Наснаги тобі!
Андрію,Твої слова про з невіру у кохання я не буду сприймати в серйоз. Яка може бути зневіра у 17! років.Коли дівчина не відповіла взаємністю,з якихось причин,це не означає що кохання немає і цей стан душі не справжній,якийсь надуманий,скоріш це потрібно розуміти простіше: ця дівчина просто не Твоя,можливо колись Вона сама буде жалкувати,про свій вчинок- це просто юнацький стан в "всіхвлюбства", я б його назвав саме так, бо колись, давно, сам пережив таке і тепер з посмішкою згадую ті часи.Повір доля не сліпа, і вона обов'язково зробитьтак,що коли Ти навіть не будеш здогадуватися,зустрівши дівчину,з часом зрозумієш ,що вона Твоя.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")