Кажуть кохання найкраще у світі, Люди туди потрапляють мов в сіті, Кохання підносить нас високо в небо, Так боляче падати з нього, та треба. Кажуть кохання то також свобода, То певне страждання і вічна турбота, В коханні знаходиш яскраві мірила, А де ж ті обіцяні крила? Кохання для нас наче виграш у карти, А потім приходиш ще раз та пограти І тільки один необдуманий рух І ти без кохання неначе без рук. І що то – кохання? Отруєне зілля? Чи може кохання для вас божевілля? І може найкраще в житті це кохати? А може кохання і зовсім не знати? Задуматись можна, за що ж ти кохаєш? А правди насправді не знаєш. Якщо ти кохаєш, отримаєш знак, Кохають ні за що, кохають за так…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")