Коли у душу закрадеться туга, А серце тихо-тихо защемить, Потрібно мати біля себе друга, Який прийде на поміч в кожну мить. Який порадою, а чи мовчанням, Полегшить біль, втамує гіркоту, Відгонить вмить сумні твої зітхання Й любові подарує теплоту. Такого друга, що в житті не зрадить, На допомогу прийде вдень й вночі, До нього звернешся - і він порадить, І дасть поплакати на дружньому плечі... З Тобою, милий друже і коханий, Ми вже давно крокуємо удвох, Про наші мрії всі і сподівання Напевно знає лиш Всевишній Бог. І раптом в душу закрадеться туга, Чи серце боляче так защемить - Я опираюся на плечі друга І біди всі зникають в одну мить. Кохання й дружба - найцінніші речі, Коли ідуть пліч-опліч в майбуття. Кохання й дружба, наче ніч і вечір - Запалюють нове й нове життя...
|