НЕ ЗРАДЬ МЕНЕ, СЕРЦЕ !
Не зрадь мене, серце! Благаю, не зрадь Останнім ударом, йдучи крізь світи. Це ти воскресало у сотнях згорань, Аби до коханої тільки дійти.
Горить у тобі непогасний вогонь, Ти знаєш - чий погляд його запалив? Ті сотні тривог, що торкалися скронь, Я чесно з тобою на двох розділив.
То ж я заклинаю тебе і молю - Дай сили здолати доріг хижий біль! Кохання твоє, від якого не сплю - Найкраще, що було у долі моїй.
Не зрадь мене, серце! В дорозі не кинь, І рани старі не залишать сліду. Давай же здолаєм сумну далечінь, Щоб знову сказати - "Живу, бо люблю!". лютий 1998р.
|