МРІЇ КОЛЬОРУ ВІТРУ
Пристрасть кольору сонця,
Очі кольору неба.
Я навік охоронцем
Хочу стати для тебе!
Мрії кольору вітру
Нас обох окриляють.
У життєву палітру
Ми внесем крихти раю.
Аби жити, мов в казці,
Чашу ніжності спити –
Зафарбуємо щастя
Кольорами блакиті.
Ми так прагнемо злетів
І торкання вустами.
Щастя – наче комета,
Пронеслося над нами!
|