Любов аж ніяк не хвороба, Це богом дана нам нагорода. Найприкрасніші миті в житті, Відбуваються з нами саме тоді.
Відразу розумієш для чого живеш, І бачити починаєш у всьому сенс. Ніяким негараздам нас тоді не зломити, Достатньо лише - по справжньому любити.
І ніби світ стає навколо тільки твій, І все перетворюється в квітуче здійснення мрій. Дні і ночі немов маленькі світи, І захоплює подих від тієї краси. Життя стає прекрасною поемою і без ідей, Написаною щирими почуттями двох людей.
Вітаю вас пані, Тетяно,на нашому сайті! Прочитала ваші три твори і знєте склалося враження, що читаю прозу тільки записану в стовпчик. Вірш це щось таке, що має звучність, риму, розмір і т. і. а ось у цьому творі діапазон розміру від 09 до 16, а це саме просте, це склади і потім в любих випадках слово Бог пишеться з великої букви. Якщо хочите мати гарні коментарі то прислухайтесь, придивляйтесь одним словом учіться, як кажуть без муки нема науки. Бажаю творчих успіхів!
Якби все була так красиво в життi, як у Ваших вiршах:))) Чутливi рядки захоплюють!!!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")