Ти – романтичне танго, Ти - екзотичне манго, Дарую сьогодні танець І розчиняйся в нім. Ти вперше так близенько, Знайомі ми давненько, Я ще носив твій ранець Зі школи прямо в дім. Не можу вже вагатись, Вже встиг натанцюватись, Була зі мною кожна, Залишилась лиш ти. Нестримне хвилювання, Не згасло ще кохання, Скажи мені, чи можна До тебе підійти? І ось ми знову разом, Таке буває часом, Що музика приємна Нас з’єднує на мить. Ми тонемо у танці, Минулих днів вигнанці, Хода обох взаємна Весна обох не спить. Мелодія ще грає, Твоє обличчя сяє, Я житиму у танці, Допоки поруч ти. Я хочу, щоб ця пісня, Лунала знову й після, Можливо, завтра вранці, А може і завжди.
перші чотири рядки взагалі "бомба". Далі на вибухонебезпечність "не тягне", але все-рівно добре
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")