пане ВІКТОРЕ. ТАК Я ЧИТАЮ З ВИЛИКИМ ЗАДОВОЛЕННЯМ ВАШІ ВІРШІ, АЛЕ ЩОБ ЇХ КОМЕНТИВАТИ ЩЕ ТВОРЧОЇ ЗРІЛОСТІ НЕ МАЄ, ТОМУ МОВЧАЗНО ЗАХОПЛЮЮСЬ І ОТРИМУЮ ВЕЛЕКЕ ЗАДОВОЛЕННЯ СПАСИБІ ВАМ.
Пане Вікторе, і дійсно чудовий твір.Але чомусь лінія суму все сильніше помітна в останніх ваших творах.Можливо щось болить?Поділіться.На то ми є друзі ,щоб ділити все порівну.
Ніжно! А ось це - грубо: Вже сивина густа на скронях – Нечистий штрикає в ребрі . Синиця ліпше у долонях Ніж журавель в небеснім тлі. Ці прагматичні й безсоромні Долоні рук твоїх ласкаво Торкались місць моїх окромних, Чуття екстазу викликали.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")