Ти пам"ятаєш, як колись Ми разом зірку вибирали І, дивлячись в небесну вись, Бажання спільне загадали? Бажання наше не збулось, ( Нам бути разом не судилось) Воно при зірці збереглось І таємницею лишилось. Нічого спільного нема, Тепер в нас різні інтереси, Лиш там ,поглянь,у піднебессі Нам світить зірочка ясна. Вона бажання береже Та не для нас уже- для інших, А в нас лиш пам"ять є про те Й ці настальгічні мої вірші.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")