Над кошиком думок- самотня ніч. А в кошику - уривки фраз, до чаю. Все, так між іншим, сказане мені я п'ю без цукру, за старим звичаєм. У кошику думок ще талий сніг - ще пробує змінити смак напою...
Я дякую сьогодні цій весні за кожну мить, розділену з тобою.
Qualcosa di molto speciale e squisitissimo!!!(Щoсь oсoбливe i дужe смачнe(тут мається "читання").Нe знаю,алe тут пeрший рядoк який мeнi прийшoв у гoлoву я записав на iталiйський(вибачтe за iмпульсивнiсть,цe сам мoзoк мнoю пoкeрував).
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")