Приємно почути Вас, пане Іване! Як завжди, Ваш коментар перший! Кохання - сенс життя людського. Справді, без сонця ніщо не росте, а без кохання ніхто не живе.
Абалдєть... Ось такі Ваші вірші я люблю... Тільки, що це у Вас за відповідь: "У мудрої людини мудрі й повчання"? Бачу її вдруге. Це буквально про мудрих?
Ну що Вам сказати, Софі? Може, словами відомого поета минулого століття: "Милая, очень смешная... Ты мне нравишься пылкостью слов..."
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")