Дякую!За коментарі! Я не поет, не літератор, Українська мова рідна моя, та я не знаю всіх правил і всіх скажемо нюансів. Коли вчився в школі.. не до того дім сад город, а погратись і т.д. Я не складаю вірш рядок до рядка, я просто записую почуття душі..Може в тому і є мій мінус потрібно просто навчитись правильно записувати?.. Дякую ще раз приємно що, не просто прочитали і байдуже, а й допомагаєте настановами!!
Для початку - не погано: З Твого дозволу кілька порад: 1. У першому стовпці все гаразд. 2. У другому є незрозуміле по змісту слово "голослива", тому пропоную: Прийди до мене, о моя царівно, Без тебе пісня в серці не звучить, Без тебе рима в вірші голослівна, Як те дитя нестримано кричить. 3. Далі йде різнобій ритму з-за зайвих слів у строфах. Перечитай, невже не помічаєш? І ще одна порада: спробуй уникати дієслівних рим. Натхнення Тобі!
Дякую за коментар.. Я в принципі не звик переробляти, ніколи цим не займався.. та відколи на сайті вже багато порад прочитав, не тільки поради мені, тому дякую буду пробувати вчитись...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")