Ірочко, від Твого вірша віє впевненістю, внутрішньою рівновагою, спокоєм,- я навіть би сказала.За жінкою, що написала Такий вірш, завжди шкодують , коли втрачають,- бо немає тут істеризму і нервозности.Це вірш- мудрість, можливо трохи і сум, але мудрість.Ось десь такий асоціативний ряд викликав у мене Твій твір- і це мені подобається!
Дякую за розуміння, Роксоланко. А який може бути істеризм? Все спокійно, зважено, прямо.... Мені подобається твій асоціативний ряд. Сподіваюсь, вдасться донести те саме і до інших читачів...
"Було усе - І зустрічі, Й прощання... І потиск рук, І губ Терпке тепло... Було усе,. Так схоже на кохання! Та все ж таки Кохання - Не було...В. Линовицький. Ірочко.ваш вірш безумовно Супер,МОЛОДЧИНКА!
Люблю твої вірші,Іро.Просто,спокійно,але завжди з душею,з мудрою душею.Дуже сподобалось,ніби це була я.Оскільки вірш вже оцінили,лишаються аплодисменти.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")