Якщо йти цим шляхом (критиканства), то вся сучасна поезія - суцільна банальщина, оскільки всі образи і рими ще до нас були кимось вигадані... І ще: Ви принижуєте насамперед себе, коли намагаєтесь навішувати ярлики на інших.
Зрозумійте, Софі, одну річ: ми з Вами - РІЗНІ. Мій стиль - мова життя, мова серця, мова душі. І простота в мене не банальна (на чому Ви так наполягаєте), а піднесена, хвилююча, чаруюча, надихаюча... Так говорю не я, а мої ПРИХИЛЬНИКИ! Їх тисячі і тисячі. На свою адресу отримав і отримую велику кількість відгуків (есемески, листи, дзвінки) людей абсолютно різного віку, які по-справжньому схвильовані моїми поезіями і щиро вдячні. Ось і на книжковому Медвіні, який закінчився вчора в Києві, підходили десятки (якщо не сотні) людей, які не лише дякували, а й розповідали, як мої вірші допомагають їм в житті. На презентацію моїх книжок зібралась чи не найбільша аудиторія... МИ З ВАМИ РІЗНІ. Пушкін викреслював у своїх творах заумні слова і фрази і писав на полях: "Непросто - значит плохо"... Пастернак на схилі літ "упал, как в ересь, в неслыханную простоту"... І не лише він... Костенко: "Простору, простору, простору І щоб ніяких травм І чогось такого простого, Як проростання трав"... Ж.Санд: "Простота - межа досвіченості, останнє зусилля генія"... Можливо, і Ви колись повернетесь до цієї піднесеної, чаруючої серце простоти. Щасти Вам!
на мою думку, головне, щоб в вірші була душа..а примітивність рим - це часто навіть перевага, бо такі вірші легше сприймаються і милозвучніші..)мені подобається цей вірш!:)
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")