от і знову пишу я романи і в майбутнє пришлю їх тобі. а нічні павуки роблять грати, я з бідою не виграв двобій. бо кохання моє тільки спогад і приходить у серці між снами. і вкриває туман ніжний погляд, вітер шепче моїми вустами, що нічого не буде між нами...
Скажу чесно, думала, що цей вірш написав юнак до 20 років. З цікавості подивилася інформацію про користувача і була приємно здивована. Вірш викликає теплу посмішку і світлі почуття.
Чудова сировина для гарного вірша. Не можу зрозуміти фразу: "і приходить у серці між снами"? Чи "і приходить у серце між снами"? чи " і проходить у серці між снами"? Бажаю успіху!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")