Якби не було коментарів, то відразу видалив би. А так вже запізно. Наступного разу такі твори публікуйте на форумі. Там є подібні теми (наприклад "Творчість у стилі "Ню" або створіть нову)...
Ні, я проти. Сайт стає цікавим, а Іванка його дуже урізноманітнила. Иванка, так тримати.( якщо "забанять", то де ще можна почитати твої вірші?). А то ж цікаво...
та ну... взагалі... Іванка дає нам шанс самим додумати. що там далі, а вже у кожного, як то кажуть "в мєру своєй воспитанности" правда, цікаво її вірші читати?
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")