Прочитав із посмішкою через оте наше одвічне "якби", бо відразу пригадалося подібне своє. Якове, "бички" і "Марічку" не римується, адже наголос у слові бичкИ на останньому складі, потрібно внести якісь зміни, або пожертвувати стопою.
)))))))) Зазвичай весна спонукає до такої активності)))) А в нас на сайті гаряче серед зими)))))) Шкода що смайли новорічці... Немає такого як хочу додати. Але сижу і посміхаюся, 5!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")