Лети, як хочеш! Йди! Втікай! Біжи і розчиняйся в натовпі! В реальний світ, чи в міражі – мені однаково… Губися в рамках тих, що сам для себе витесав… Ховайся. Буду все одно тобі я снитися…
Вже вдруге сьогодні відкриваю ваш вірш, щоб написати відгук... Не можу підібрати слів... Вірш - крик душі, відчаю сильної жінки. Оті короткі речення та обірвані фрази передають настрій нашої героїні, її переживання і впевненість у собі. Так йому і теба! Куди б не тікав - від себе не втече!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")