чудова задумка,але виконання її вимагає допрацювання.. перші два рядки дуже мелодійні та душевні, а далі починає гуляти розмір.. раджу допрацювати. наприклад,я цей твір бачу таким: Прошу, не губи мою душу, Не рви моє серце, благаю, Кохати чомусь тебе мушу, І зустрічі всі пам*ятаю. Біжу у думках я у поле, Хай вітер осушить там сльози, Навіщо любов ця, о доле? У серці ж його лиш морози. Коханий мої різав крила, А ніжність мою відштовхнув, Для нього я серце відкрила, Навіщо в житті моїм був?
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")