Я люблю лиш тебе, Лиш з тобою щаслива, Хоч ми різні назовні, Знаю – доля єдина! Ти даруєш тепло, Поряд тебе я квітка І ми знали давно – Це вона! Тільки звідки? Бринить в серці вона І хвилює нам кров, І здається нема, Але все ж це – любов! Пам’ятаю сварки І заплакані очі, Ті погані думки І недоспані ночі… Та стерпіли ми все, Бо ми сильні разом, Щоб не стало так ще – Коханням дихай знов і знов!!!
Любов – це значно вища сила, Ми знайшли у ній життя, Ми виховуємо сина, Божий дар – наше дитя! Я пам’ятаю день весілля, З неба світило нам проміння, Були щасливі до нестями, Любов, як завжди була з нами. Ти був прекрасний, ти є мій І пристрасний є погляд твій! А я чаруюча, твоя, Красива, ніжна й романтична, Непередбачена, лірична! З тобою завжди ми разом, Коханням дихай знов і знов!!!
щиро,ніжно,емоційно... але я чогось сприйняв це як два різні вірші..)
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")