Я не боюся рано
захолоти,
Бо ще душа
гаряча без вогню.
Лякаюся лишитися
без сну,
Коли тебе не
бачу я навпроти.
Коли в душі
світліє до світання,
Не приховаю світло
у собі.
Воно струмує з
мене, наче біль
Самотності у
давньому зітханні.
Твій образ,
незавіяний роками,
Теплом зігрію й
висвітлю в пітьмі, -
Ні ти, ні я -
не знаємо самі,
Чому лежить
розлука поміж нами?..
04.01.12
|