Знай,
у тебе закохався білий сніг,
Цього
вечора він впав тобі до ніг,
І
ні слова не сказав,
Задивився
і мовчав,
Непомітно
біля тебе просто ліг.
Знай,
у тебе закохався снігопад,
Він
співав тобі сьогодні серенад,
Під
мелодії вітрів
Розказати
він зумів,
Чом
сьогодні замело зимовий сад.
Ти,
нічого не помітивши, пройшла,
Лиш
відчула дотик ніжного крила,
Хто
тебе це обійма,
Знає
тільки ця зима,
Що
до тебе ловеласа привела.
Знай,
у тебе закохався білий сніг,
Недарма
заходив він на твій поріг,
Щоб
побачити тебе,
Не
жаліє він себе,
Ти
для нього є найкращою з усіх.
|