Я обіцяю назавжди Провадити тебе туди Куди не зможеш сам прийти І замести свої сліди Я обіцятиму тобі Не переходити межі Не помилятися в житті І не казать слова пусті Я обіцятиму собі Назавжди вірити тобі Завжди тікати від брехні І не шукать шляхи легкі Я обіцятиму йому Що не питатиму чому Не говоритиму кому І завжди всім допоможу.
Читаючи початок вірша я подумала, що це є тверезий погляд на життя, і обіцянка для коханої людини, але закінчення мене геть збентежило, адже де троє, то вже не любов.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")