І мені самій сподобалось про вовченятко, це вчора бігла ліском біля своєї хати і під снігом ще шаруділо листя, якось само так прийшло, а тема вовчиці мені давно близька. Спочатку я хотіла завершити на тому, що вовчиця стече кров'ю в лісі, а потім напишу продовження, але потім вирішила відразу зробити оптимістичне завершення...
Світлий вірш, п. Наталія. Справді є над чим замислитись. Було б добре, якщо б люди частіше думали над життєвими цінностями. А то все кудись біжать. Творчих Вам звершень!
Позаминулого тижня ще раз перечитав книжку "Біле ікло" Джека Лондона, яку придбав для своєї внучки, ходив під враженням від прочитаного, аж раптом Ваша Вовчиця з попереднього вірша, та потім з оцього - принесли в душу світлу радість і лагідне тепло - за що щиро Вам вдячний!
ДУЖЕ СПОДОБАЛОСЯ ВИКЛАДЕННЯ ДУМКИ, ЦІКАВІ ОБРАЗИ І ЕКСПРЕСІЯ ТВОРУ.
І БАЖАЮ ВОВЧИЦІ ВОВЧЕНЯТ (ЩИРО).
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")