Це
перша зима без тебе,
На
склі, наче твій, портрет,
Кохання
– лише потреба,
Розлука,
неначе смерть.
Це
вперше без тебе січень,
На
шибці, на серці – лід,
Я
став би на граблі двічі,
Та
знаю, що вже не слід.
Сьогодні
мороз лютує,
У коледжах
– карантин,
На
вікнах зима малює
Пейзажі
сумних картин.
Розгледів
у них я вічі
Чиї,
не питай. Твої…
І
серце мені калічить,
Бентежить
думки мої
Зимова
ця параноя,
Прошу,
не втікай, зажди,
На
склі ми з тобою – двоє,
Дивися:
он я, он ти…
|