Лиш одна мить... Хто ми з тобою??? Коханці, друзі, вороги??? Лиш одна мить... Що це зі мною??? - Любов дається нам в знаки...
Лиш одна мить... А ти щаслива??? Часто запитую себе... Лиш одна мить... Та ніч чутлива... Залишу в пам'яті тебе...
Лиш одна мить... Чому ти плачеш??? Насправді знаєш - він не твій... Лиш одна мить... Якщо щось значе... В ту мить - ти був лиш мій!!!
|