Хочу вам сказати, що з такого довгого вірша мені сподобались перші три катрени, бо як на мій погляд, в них закладена тема вірша, а щоб головне сказати не обов'язково говорити багато. Ось дивіться другий катрен у вас ідеальний, два інші я трошки підкорегувала, читайте, що вийшло. Як підібрать такі слова, Щоб жар кохання передати. Душа, щоб мліла й голова І серце б змусили співати?...
Твоє волосся, губи, стан Я цілував би до нестями, Та жаль - безкрайній океан Лежить, мов прірва, поміж нами.
І в тім провина не твоя, Себе судити теж не буду, Хоча жорстокі ті слова, В житті ніколи не забуду. Можна продовжувати, але із цього видно, що любов сумна, як ви її і назвали. Прошу не ображатися, бо хочу, допомогти, і якщо у вас відкрилося бажання писати вірші, то вчіться робити це, як найкраще.
Дякую всім за поради і підсказки, буду працювати краще)))
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")