Мені насниЛись серед ночі Твої глибокі й диВні очі, Твої палкі уста, Твоя коса густа: Перлини всі твої дівочі.
Я уві сні немов зомлів! Тебе торкнутися не смів, Хоч прагнув обійняти, Погладити, розцІлувати – Усій душеЮ аж горів!
Твоя краса мене лякала, Моє серденько хвилювала. Я ворухнутися не міг, Та що там – подивитись гріх Так ти мене приЧарувала! І тут мене ти обійняла; І я насилу зміг Відкритися для втіх. О, як мене ти цілувала – В мені люБов заграла!
Я від кохання шаленів, Так прокидатись не хотів Не має слів сказати! Видіння почало зНикати. І дивний сОн поплив.
І я прокинувсь серед ночі, Сльозами налилися очі. Душа ревла пустА. Та написаВ листа Тобі про сон я цей пророчий.
Вітаю! Приємно, що у вас так бурхливо працює уява, і ви взмозі викласти її на папері. Тепер перед вами завдання вивчити техніку написання вірша, що потребує від вас праці і допитливості. Бажаю успіху!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")