**************************** Весна розпещує Сердечні пристрасті, Бажання повені Залили все. Скажи: "Ну де ж ти є? Давай іскритися!". Любов наповнює Й до зір несе.
Вагання вистудять Вітри розхристані І душу зморену Розкрилять знов. Стань мені пристанню, Струмками чистими, Весняним променем, Що збурить кров!
Вустами спраглими Торкнуся з ніжністю, Коли повернешся На мій поріг... Ми дива прагнемо! Світ дивовижним є - Любові зернами Встеля до ніг.
****************************
|