Я руки простягаю до небес
І дихати на мить перестаю,
та подумками Землю облечу
щоб зрозуміти всю величину.
Чому присутня все ж на цій Землі?-
давно блукаю в роздумах сама,
але моя енергія душі,
літає серед люду недарма.
У механізмі , мабуть, я мала-
частинка Всесвіту, яка прийшла,
в калейдоскоп дороги дня,
яка веде в бажаннях до життя.
|