Кричать безупинно безодні…Сьогодні Гуляють по морю дерева…Сьогодні Запливши десь в небо глибоко Я вже не нудьгую нітрохи…Сьогодні Хтось стрибнув із берега в воду І фронт з хвиль води утворився Цікаво?... Напевне, куди цікавіше Чи той, хто стрибнув утопився. Чомусь люди дуже бояться, Що станеться з ними погане. Що сонце погасне і день не настане Давайте запалим багаття.
|