* * *
Ти у орди - запеклий раб. Не покидай свого творіння! Душа відважною була б, Якби з своєю билась тінню.
Якби в хистких передчуттях Вона витоншувалась явно На осоругу від нетяг Чи для наруги від безтямних.
І в нескінченності своїх Неперевершених утілень Вона не мала б інших втіх, Крім утішання тонкотілих.
|