Сприймаю боляче, з екрана, Нещиро сказані слова, Що ллє її, як воду з крана, Політика вся світова. Так, ніби судять і таврують За недозволені діла, І водночас шляхи торують В надію прощення від зла. Декрет політики «велично» Ступає гордо в повен зал І тонко, вміло, артистично Ховає хвіст зміїних жал. Жадоба править нашим світом, Жадоба, злоба і брехня… Обвита нею, наче цвітом, Вся наша матінка – земля. Нема до тих людей довіри Ані поваги, ні ціни… Несуть слова свої без віри - Мамони грішного сини. Розігрують, неначе карти Величні землі, мов товар… Для них і душі наші – жарти , А не життя, не Божий дар. Страждає дух людини, звісно, Почувши цей пихатий спів, Бо відчуває, як невтішно, Все зводиться до марних слів.
Я думаю це інформаційна війна, яку російські журналісти розпочали дуже давно... Все це викривлює реальність і саме звідси виник образ "українця-бандерівця, що спить з автоматом "...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")