АШТАНГА
Штанга легше, відай,
ніж аштанга.
В ній ні краплі віньяси
нема.
Тут не станеш
подобою шланга,
що двійник твій
за карму трима.
Упирайся
в пранамайя кошу.
Почепи свій фантом
на сучок.
Ти жахну
підніматимеш ношу,
доки в тебе
не кинуть дрючок.
У польоті блаженних
ексклюзій,
у полоні
сакральних потуг
не уникнеш
душевних ілюзій,
але світ перемножиш
на Дух.
|