Час примарою блукає в нашій голові І жбурляє нас в епохи все нові й нові… Він зі світом народився і зійде з лиця, Коли все у світі цьому добіжить кінця.
Час, як земля, як космос - безкінечний і сталою одиницею він тільки у людини, для кращого обчислення, і нам тільки здається, що час нас підганяє, або запізнюється, а насправді він завжди однаковий. Дякую!
Час - категорія і філософська і фізична. "...Бо губить він все юне безпощадно, Мов плугом, борознить чоло краси, Усе в природі пожирає жадно - Нема спасіння від його коси… "
Так, як ми звикли жити і рахувати все категоріями, то така філософія, зверніть увагу, людська, має право на існування, але в Небесні Канцелярії діють свої закони і програми до яких час немає ніякого відношення.Наприклад, ми постаріли, дім побудовали, море висохло, а час не змінюється, його не стало менше чи більше, він просто Є. Щиро дякую!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")