Чомусь бояться правди всі Як пошесті, як зради, І навіть, кажуть, мудреці Брехали правд заради. # Прийшовши з правдою в життя, Ми в жмурки з нею граємось, Бо брешем в будень і в свята, Лиш нею прикриваємось. # А, як брехати всім щодня, То можна й забрехатися. Тоді де правда, де брехня Вже важко розібратися. # А правда – істина одна Для Бога і людини. Брехнею ж крутить Сатана, Шукаючи провини.
Дуже цікаво,п.Владе. Слідуючи Тютчеву, щоб хто не сказав - все брехня, чи, може, як чогось не розумію? Тоді виникає питання, а навіщо все це, чи то пак, для чого; життя, люди, закони Божі...Дякую за комент!
що вам сказати. в житті не завжди ДОРЕЧНО казати правду. хоча правдорубів вистачає. деколи обставини притискають. життя карає. тому обходяться напівправдою. але питання досить болюче.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")