СНІД – епідемія двадцятого століття, В Середньовіччі лихославилась чума, Та є ще вірус, що в історії всесвітній Згубив мільйони за нікчемні “не дарма”. Він не вражає мозку, шкіри, крові, Він душі викрадає у людей, Ним викликається фальшивий звук любові І стимулюється зародження ідей. Проклята річ, предмет, що править світом, Наркотик щастя уявного і всіх благ, Те, що пророчить вічно заздрості прожити, Злий вірус грошей, душ ганебний прах.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")