На болі та жалі, можливо, варто тратити, бо йде переосмислення свого чи чужого життя, гріхів, утрат. А на війни - ні. Але тут ми раби фараонів, феодалів, князьків.
Правильне визначення - раби у повному розумінні цього слова. А піди наша цивілізація по шляху розвитку закону Божого,то, можливо, і нічого не треба було б переосмислювати. Дякую за коментар!
Дякую за віршований коментар. Будьте уважні при висловлюванні. Наприклад: корисно витрачений час - це одне, а час витрачений з користю - зовсім інше. В нашому житті взагалі не повинно бути користі, бо - це гріх.
Це людина свідомо розуміє тільки в кінці життя, бо в молодості, а надто в дитинстві, здається, що все так далеко і що в тебе уйма часу, а насправді - це коротка мить.Дякую!
І справді, як мало відведено людині для життя на землі. І тільки зараз, коли часу залишається мало, усвідомлюємо, що наше життя - коротка мить. Як прикро, що часто життя наше залежить від когось, ми - жертви обставин.
***Дякую за глибоку філософську лірику, яка примушує замислитись.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")