Читається рівно, але філософія щось зашкутильгала, то небо "не тримається людьми", то тримається "на контурах руки Та ще на світлих помислах предтечі.", а от, що не на стовпах, то це точно.
ЗАКІНЧЕННЯ ТРОХИ РОЗМИТЕ. ФІЛОСОФІЯ ТРОХИ НАМ ДОШКУЛЯЄ. Хочеться більше лірики, простого, яскравого, щирого, душевного рядка про красу навколишнього, але обставини життя, апатія, невпевненість, бідося швидко опускають нас на землю і втискають в суворі рамки буття. Загалом хороший віршик.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")